Soldis musikförmedling
Jiggle n´ JiveJiggle n’ Jive kan beskrivas kort med orden rock n’ roll, sväng och dans. Vi spelar mycket dansvänliga låtar men har en klar särskillnad ifrån vanliga dansorkestrar genom det driv och sväng som genomsyrar den tidsenliga rock n' rollen vi spelar.

Vi vill förmedla en känsla där man förflyttas tillbaka till 50- & 60- talen. Stilen, svänget och känslan av det råa soundet finns i luften. Detta trotts att de flesta av oss är födda på 80-talet :)

Artister på reportoaren är bl.a Elvis Presley, The Beatles, Chuck Berry, Jerry lee Lewis, Ray Charles m.fl. (T.ex. Burning love, Johnny B. Good, Saw her standing there, Halleluja i love her so, Great balls of fire, m.m.)

Om detta är en musikstil som passar er och ni vill ha en ösig rock n roll
blandat med en del lugnare tempon så kan vi garantera att ni kommer att bli
nöjda! Bra referenser finns.

Jiggle n' Jive startades 2007 och har varit inriktat på att spela gammal rock n' roll sen dess. Vi är nu sex medlemmar i bandet varav de flesta livnär sig enbart på att spela musik.

Sättningen är trummor, bas, gitarr, piano, saxofon och sång.

Vi spelar bl.a. på födelsedagsfester, bröllop och firmafester. Vi tar oss an jobb i hela Sverige, vid längre resor tar vi extra reseersättning. Vi har naturligtvis all utrustning som behövs med oss.

Gå in på www.jigglenjive.com om ni vill veta mer och lyssna på oss, annars är ni välkomna att kontakta oss på mail info@jigglenjive.com eller ringa 073-6749767.
/MagnusKontakta gruppen direkt på Högtidernas.se för att boka denna artist.