Soldis musikförmedling
Little BlueLittle Blue bildades 2005. Sedan dess har vi gjort över 200 spelningar i olika konstellationer runt om i södra Sverige.

På senare år har bandet nischat sig till att erbjuda lättlyssnad men svängig swing/jazz/jump till mingel och fest.
Repertoaren består av tidstypiska låtar från den eleganta swing-epoken på 40/50 talet i kombination med kända hits från Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Armstrong, Monica Zetterlund m.fl.
Repertoaren är noga utvald för att passa såväl till dans (foxtrott/bugg) som bakgrundsmusik.

Med Little Blue anpassar vi upplagget utifrån varje specifik förfrågan. Det betyder att vi både kan uppträda som en liten jazz-trio som spelar stämningshöjande mingelmusik på den lilla festen till ett fullt band (4-7 personer) med extra sångerska och blås för musik till dans eller som uppträdande/konsert.
Vi kan även skräddarsy en helkvällslösning med mingelmusik, uppträdande (rock/soul/blues) och därefter dans till jazz.

Jag som kapellmästare har varit verksam som deltidsmusiker i över 15 år med över 600 spelningar i bagaget i allt från dansband till blues/rock och countryband.
Mina erfarenheter genom åren från olika typer av fester och event delar jag också gärna med mig om ni önskar stöd i planeringen av er fest/arrangemang.

I Litte Blue har jag alltid med mig etablerade heltids/deltids-musiker med mångårig erfarenhet inom jazz/swing-genren vilket gör att jag på förhand kan garantera en högklassig musikunderhållning

lyssna på bifogad studioinspelning (mp3) eller se oss spela live på någon av följande youtube-länkar:

https://www.youtube.com/watch?v=nlf81p7J6hg

https://www.youtube.com/watch?v=YY_C9b2QDW4


Hör av dig till mig med dina frågor så berättar jag mer!

/Göran


Kontakta gruppen direkt på Högtidernas.se för att boka denna artist.